ROK CUP THAILAND 2020

Toimintaa täynnä

BIRA KART, 2. MARRASKUU -4 KIERROS

Pitkän tauon jälkeen Korea Cupin finaali eteni finaaliin.Ihanteellisissa sääolosuhteissa Bila Touriin osallistui 52 kuljettajaa kilpaillakseen heidän kanssaan ja selvittääkseen, kenestä tulee sarjan mestari.Tällä kilpailukierroksella käytettiin täydellistä kansainvälistä layoutia (1 224 metriä).Vaikka Thaimaan hallitus on jo ennakkoon ryhtynyt rajoittaviin toimiin, tämä pelisarja on kauden alun lykkääntymisen vuoksi saanut runsaasti osallistumista ja tukea!

Teksti ja kuvat Rok Cup Thailand CVD Sports

Avaus, Junior Rok GP:n ryhmä Nandhavud Bhirombhakdin (107) johdolla, valitettavasti sekä hän että Terry James O'Conner (121) vetäytyvät kierroksella 14, mutta Bhirombhakdi voitti Rok Cupin hyvien aikaisempien sijoitusten ansiosta. Thaimaan 2020 mestaruus Junior Rok GP:ssä
Final Mini Rok sai upean alun, Jitranuwathin (99) ja Vliegenin (35) kesken kisan irtautuminen tarkoitti, että heidän välillään oli viimeinen voitto vuonna 2020. Viimeisellä kierroksella Vliegen otti johdon. hänen ensimmäinen voittonsa ROK-finaalissa ennen mestaria Jitranuwathia

MINI ROK JA ROOKIE ROK

Mini Rok -luokkaan on ilmoittautunut yhteensä 25 kuljettajaa, joista Rookie Rokiin (7-10 vuotiaat) ilmoittautui 14, mikä osoittaa, että nuoret kuljettajat ovat erittäin kiinnostuneita tästä lajista!Chanoknan Veeratacha johtaa sijoituksia Aki Jitranuwathin ja Taiyo Vliegenin kapealla erolla (0,074 sekuntia).Rookie Rokissa Pojcharaphon Kempetch on nopein pelaaja ja sijoittuu seitsemänneksi.

Voitettuaan Heat, Jitranuwath johti kilpailua esifinaalin alussa ja jatkoi taistelua Veeratachaa vastaan ​​viimeiseen kierrokseen asti.Jitranuwath voitti kuitenkin alkuerät ja voitti vuoden 2020 MM-kisat Koreassa.Näiden kahden jälkeen käytiin jännittävä taistelu Rayan Carettin, Vliegenin, naiskuljettajien Sirikon Klaewkruan ja Nathakorn Suksrin välillä.Myöhemmin Carretti alennettiin etuverhoilun sakon vuoksi.Kemphetch oli paras pelaaja, joka voitti alokastittelin viimeisen kerran, ennen tulostaulukon Jirayu Rachatamethakulia, joka ei onnistunut saamaan peliä loppuun lämpössä.

Finaalit alkoivat esifinaalien parhaista pelaajista ja aloittivat vaikuttavasti, ja kaikki osoittivat potentiaalinsa voittaa.Jitranuwathin ja Vliegenin keskikentän ero tarkoittaa, että he saavuttavat lopullisen voiton vuonna 2020. Viimeisellä kierroksella Vliegen otti voiton johdon ja johti mestarin Jitranuwathin finaalissa Koreassa.Heidän takanaan taistelu kolmannesta sijasta oli yhtä jännittävää, kun Caretti ohitti Suksrin ja Klaekrua sijoittui kolmanneksi.Rookie Rachatamethakulilla oli vaikuttava kausi, hän voitti, sijoittui kuudenneksi kokonaisuutena ja voitti mestaruuden Kempetchin ja Panyakorn Amramrassameen edellä.

JUNIOR ROK JA ROOKIES JUNIOR

Miniautoilija Veeratacha pääsi myös junioriluokkaan, mikä ei herättänyt ihmisten huomiota!Minirokin tavoin hän nappasi paalupaikan samalla edulla (0,074)!Saavutus on huomattava.Hänen takanaan ovat Terry James O'Connor ja Touch Jornsai P2:ssa ja P3:ssa.Rookie juniorijoukkueen johtaja Ratcharat Ananthakan vahvisti päättäväisyytensä voittaa mestaruus julkaisemalla nopeimman kierroksen.

Esifinaaleissa O'Connor sijoittui ensimmäiseksi Heatin voiton jälkeen.Hän ja sarjan johtaja Nandhavud Bhirombhakdi pelasivat vierekkäin.Hän tarvitsee vain muutaman pisteen voittaakseen mestaruuden.Kilpailun eturivin järjestys pysyi ennallaan, mikä tarkoitti, että Bhirombhakdi voitti Junior Championshipin tittelin.Kolmannella sijalla Jornsai kilpailee edelleen naiskuljettajan Sitarvee Limnantharakin kanssa sarjan toisesta sijasta.Toisessa tulokasryhmän voitossa Ananthakan teki myös tarpeeksi pisteitä voittaakseen mestaruuden.Bhirombhakdin hyvä aloitus nosti hänet finaalissa Kittinut Lueangarunchain edelle, joka aloitti finaalin viimeiseltä paikalta karsintavaikeuksien jälkeen.Useimmissa peleissä nämä kaksi ja O'Connor ovat kolmannella sijalla.

Kuitenkin muutama kierros ennen kilpailun loppua O'Connor nousi toiselle sijalle ja yritti saada johtoa.Valitettavasti hän törmäsi Bhirombhakdin kanssa, jolloin molemmat kuljettajat vetäytyivät kilpailusta.Tämän ansiosta Lueangarunchai pääsi debyyttinsä, mutta pian pelin päätyttyä hänet hylättiin teknisistä syistä.Lopulta Norrarat Apivart (Norrarat Apivart) julkistettiin kauden viimeisen nuorisofinaalin voittajaksi Jon Racen (voitti mestaruuden P2-mestaruuden) ja Veeratachan edellä.

ROK CUP THAILAND 2020 OLI VAIKKA PANDEEMIAN JOKAINEN EPÄVARMUUSTEKIJÄ JÄNNITTÄVÄ JA HAASTAVA VUOSI.SE LÄHETÄÄN NYT TALVITAUKOLE JA TULEE PALAUTA ensivuonna, JA TOivottavasti VOI OTTAA TAAS KANSAINVÄLISET KULJETTAJAT TERVETULOA!

Ananthakan osoitti, että hän on ylittänyt "rookien" aseman voittamalla toisen voiton ja tittelinsä.Piyawat Chaiya seurasi toisella sijalla Frederick Wattanapong Bennettin edellä.

SENIOR ROK / MASTER / NOVICE

Supakit Jentranun nappasi paalupaikan nopeudella 55,263 tunnissa.Tässä radan asettelussa kierrosaika on nopein Korean Cupin koskaan.Toisella sijalla ovat Carl Wattana Bennett ja paikallinen karting-ässä Jarute Jonvisat.Mestariluokassa (yli 32-vuotias) Kittipol Pramoj loi vaikuttavan 55.853, joka on luokkansa nopein.Pramoj on ainoa kuljettaja, joka on kerännyt tarpeeksi pisteitä voittaakseen Mastersin ennen nykyistä kierrosta.Noviisin paalupaikan otti Apaspong Premanond.

Jentranun voitti edelleen Heatin ja finaalit, joita seurasivat Jonvisat ja Bennett.Mestariluokassa Pramoje voitti, mutta useammat pelaajat osoittivat vauhtia, joka vastasi vanhempi ässää.Jukka Koivistoinen on toisella sijalla.

Premanond voitti myös varhaisen pelin ennen Supakit Abyimiä.

Kun valot sammuivat finaalissa, Jentranunilla ei ollut epäilystäkään siitä, että joku voisi voittaa hänet sinä päivänä.Hallitsevalla voitolla hän voitti myös vuoden 2020 Etelä-Korean seniorimestaruuden.Hänen takanaan Jonvisatin, Bennettin ja Thitisorn Junsuwanin välinen ankara taistelu kehittyi toiseksi, ja kolme kuljettajaa sijoittuivat samassa järjestyksessä.Ei ole epäilystäkään siitä, että Pramoj voitti mestariluokan jälleen ennen Koivistoista ja Partomporn Rachsinghoa.

Artikkeli tehty yhteistyössäVroom Karting -lehti.

Postitusaika: 25.1.2021