Loistava kauden avaus!

TULEVAISUUDEN MESTARI GENK (BEL), TOUKOKUU 2021 – 1 KIERROS

Kausi 2021 avattiin Genkissä valtavilla kentillä OK Junior ja OK luokissa.Kaikki tämän päivän kartingin tähdet osoittivat läsnäolonsa Belgian radalla antaen välähdyksen mahdollisista tulevaisuuden karting-mestareista ja siitä eteenpäin!Se oli huipputason tapahtuma, jota isännöitiin Genkin radalla Belgian Limburgin alueella.Kaikki huipputiimit ja valmistajat kilpailivat parhaista paikoista nykypäivän kartingin parhaiden kykyjen kanssa.Pilvisen taivaan satunnaisista uhista huolimatta sadetta ei koskaan tullut, vaan muutama tippa, jättäen tasaisen kuivan jäljen koko tapahtuman ajan.Kolmen tiukan kilpailupäivän jälkeen ruudullinen lippu löysi hallitsevan maailmanmestari Freddie Slaterin voittajan OK Juniorissa ja lupaavan Rafael Camaran OK-luokassa.

Ylös, kompakti joukkue valmis OK Juniorin starttiin Freddie Slaterin (127) johtamana Alex Powellin (26) tukemana uuvuttavien karsintaerien jälkeen 90 osallistujan vähentämiseksi 36 finalistiin.Oikealla OK Senior -kilpailun podium, jossa Rafael Camara korkeimmalla;hän aloitti finaalin riviltä toisesta, mutta otti johdon jo ensimmäisellä kierroksella ja piti sen 20 kierroksen loppuun asti.Häneen liittyy Joseph Turney, joka on hyvä pysymään johtajien perässä saadakseen sitten kunniapaikan Tuukka Taposella
Kuvat RaceBox / LRN Photo / RGMMC – FG

Tulevaisuuden Mestarien toinen painos käynnistyy vihdoin Genkissä pandemian aiheuttaman kilpailukauden alussa vallinneen epävarmuuden jälkeen.Mestaruus edeltää Fia Kartingin EM-kilpailuja antaakseen kuljettajille ja joukkueille mahdollisuuden testata ajoneuvojaan ja rataa, mutta joka pyrkii mestaruuteen sinänsä tarjoamalla osallistujille ainutlaatuisen ja innovatiivisen muodon.

OK JUNIOR

OK Juniorin kolmessa ryhmässä Julius Dinesen (KSM Racing Team) yllätti ollessaan ensimmäinen aikataulukoiden kärjessä Alex Powellin (KR Motorsport) ja Harley Keeblen (Tony Kart Racing Team) edessä.Matteo De Palo (KR Motorsport) oli toisen ryhmän kärjessä William Macintyren (BirelArt Racing) ja Kean Nakamura Bertan (Forza Racing) edellä, mutta ei onnistunut parantamaan ensimmäisen ryhmän johtajaa, vaan sijoittui kolmanneksi, kuudenneksi ja yhdeksänneksi. .Kolmannen ryhmän Kiano Blum (TB Racing Team) teki vaikutuksen paalupaikalle saavuttaneella kierrosajalla ennen Lucas Fluxaa (Kidix SRL) ja Sonny Smithiä (Forza Racing) ja paransi kokonaisaikaa 4 sadasosaa sekunnista ja saavutti kokonaispaavan. sija.Macintyre, De Palo, Keeble, Smith, Fluxa, Al Dhaheri (Parolin Motorsport), Blum, Nakamura-Berta ja Dinesen voittivat kaikki kovatasoisissa karsintaerissä, mikä osoittaa jo potentiaalisten voittajien määrän kategoriassa.Smith sijoittui kärkeen paalupaikalla esifinaalissa Dinesenin ja Blumin edellä.

Sunnuntai oli maiseman vaihto, jopa enemmän junioreille, kun Slater teki upean paluun, joka saavutti 8 sijaa esifinaalissa päästäkseen huipulle, ennen Powellia ja Blumia. ja Slater, mutta nuorten maailmanmestari Freddie Slater otti nopeasti johtoaseman eikä koskaan katsonut taaksepäin, kun taas Keeble ja Smith hyppäsivät sulkeakseen top3:n voittaen Powellin, joka ei kyennyt kilpailemaan palkintokorokkeesta.

OK SENIOR

Andrea Kimi Antonellin (KR Motorsport) odotettiin ehdottomasti olevan yksi parhaista kilpailijoista, eikä hän pettynyt!Hän oli ensimmäinen, joka nosti nimensä listan kärkeen ennen Luigi Coluccion (Kosmic Racing Team) ja Tymoteusz Kucharczykin (BirelArt Racing), mutta voitti hänet nopeasti paalulle Arvid Lindbladilta (KR Motorsport), nopein toisessa ryhmässä.Nikola Tsolov (DPK Racing) sijoittui Antonellin ja Coluccion väliin neljänneksi ja Rafael Camara (KR Motorsport) viidenneksi.Arvid Lindblad oli lähes pysäyttämätön voitti kaikki erät yhtä lukuun ottamatta, jossa hän sijoittui toiseksi, ja hänen takanaan oli yhtä vahva Andrea Kimi Antonelli kolmannella sijalla, kun taas Rafael Camara sijoittui kolmanneksi heti heidän jälkeensä karsintaerän lopussa.

Sunnuntain esifinaalin järjestys muuttui hieman, kun Antonelli oli kärjessä, mutta Joe Turney (Tony Kart) hyppäsi hyvin toiseksi ja Rafael Camara sijoittui kolmen parhaan joukkoon. Toistaiseksi hallitseva Lindblad putosi neljänneksi. finaalin alku.Viimeinen kilpailu ratkesi nopeasti heti, kun Rafael Camara käytti koko viikonlopun osoittamansa vauhtia, hyppäsi johtoon ja vetäytyi aikaisin.

OTE Haastattelusta JAMES GEIDEL

James Geidel, RGMMC:n presidentti, suhtautuu erittäin myönteisesti tulevaan kauteen, erityisesti monien tallien ja kuljettajien kasvavaan kiinnostukseen palata kisaan.”Olen iloinen nähdessäni, kuinka vuosi on alkanut, se on positiivinen alku kartingille yleisesti ja odotamme jännittävää sarjaa, samalla kun pyrimme jatkuvasti parantamaan."Mestarit" tarjoaa seuraavan keskivaiheen olemassa olevan kuilun kuromiseksi umpeen, etenkin monomake-sarjoista tuleville joukkueille.Se on hyvin erilaista! Champions of the Futuresta tulee ajan myötä itsenäinen mestaruus, mutta toistaiseksi sitä pidetään ehdottomasti FIA-tapahtumien valmistautumiskenttänä.

SULJE… FREDDIE SLATER

Hallitseva maailmanmestari Freddie Slater OK Juniorista onnistuu voittamaan tulevaisuuden Champions of the Future -kilpailun ensimmäisen kilpailun 90 rekisteröidystä kuljettajasta, joka on kansainvälisen tason paras, kiitos hänen omistautumisensa valmistautuessaan sekä fyysisesti että henkisesti ja ennen kaikkea. , kiitos hänen tiiminsä kovan ammatillisen työn.

1) Karsinnan jälkeen paras aikasi oli 54,212, joka oli nopeampi kuin aika-ajo;mitä tapahtui?

Lyhyen aika-ajon vuoksi en saanut mahdollisuutta näyttää todellista nopeuttani ja törmäsimme liikenteeseen eri kohdissa.

2) Esifinaalissa aloitit yhdeksänneltä paikalta ja jo yhdeksän kierroksen jälkeen nousit johtoon;miten teit sen?

Sain loistavan startin sisältäpäin ja tiesin, että minun oli edistyttävä nopeasti kilpailussa ennen kuin kilpailu levisi.Onneksi meillä oli vauhtia palautua.

3) Finaalissa olit johdossa kaikki 18 kierrosta suurella päättäväisyydellä, hämmästyttävä voitto.Minkä velkaa olet tämän hienon kilpailukauden alun?

Olemme tehneet kovasti töitä fyysisen ja henkisen harjoittelun parissa tämän kauden alussa.Joukkueen kovan työn ohella yhdistelmä tuottaa parhaat tulokset.

4) Onko sinulla strategiaa, jota voit käyttää tulevissa Champions of the Future -tapahtumissa vuonna 2021 voittaaksesi tämän kunnianhimoisen tittelin?

Kun minusta on tulossa kypsempi kuljettaja, tiedän, että johdonmukaisuus on avainasemassa.

Jokaisella kierroksella samanlainen ajaminen on tärkeää.Yritän kilpailla nopeudella ja minimaalisella riskillä varmistaakseni mestaruuden.

OK Seniorin ryhmä lähtöön Andrea Kimi Antonellin (233) kanssa paalupaikalla, jonka rinnalla ovat Arvid Lindbland (232), Rafael Camara (228), Luigi Coluccio (211) ja Joseph Turney (247)

kilpailussa, ei koskaan katso taaksepäin ennen kuin ruudullinen lippu.Hänen takanaan käytiin pitkä taistelu puolustavan Turneyn ja hänen tallikaverinsa Tuukka Taposen (Tony Kart) välillä, joka teki hienon paluun ja onnistui ohittamaan loppukokeessa toiselle sijalle.Kaksi siihen asti dominoinutta KR-tallikaveria, Antonelli ja Lindblad, putosivat muutaman paikan taaksepäin ja sijoittuivat neljänneksi ja viidenneksi.

HINNAT JA PALKINNOT

Palkinnot kussakin luokassa finaalissa ensimmäiselle kolmelle kuljettajalle.

VUODEN KULJETTAJA

Vuoden kuljettaja -palkinto palkitaan kunkin luokan 3 parhaalle kuljettajalle, jotka kilpailivat Champions of the Future -tapahtumissa vuonna 2021. 3 esifinaalia ja 3 finaalia lasketaan yhteen.Eniten pisteitä kerännyt kuljettaja palkitaan vuoden kuljettajaksi.